tiistai 13. syyskuuta 2011

Trieste, Italia

Kun kerta olimme lyhyen matkan päässä, niin päätimme käydä myös ostosmatkalla Italian Triestessä. Jälkikäteen voidaan sanoa, että itse ostosmahdollisuuksien etsimisen sijaan olisi kannattanut tutustua ennemminkin Triesten uskomattoman kauniiseen keskustaan.

Ensimmäinen ostoskeskus Giulia oli melko pieni ja nopean pyörähdyksen jälkeen suuntasimme paljon suurempaan Torri d’Europaan. Ostoksien ja syömisen jälkeen suuntasimme vasta Triesten keskustaan, joka olisi ollut täynnä toinen toistaan houkuttelevampia ravintoloita, kun nyt olimme tyytyneet ostoskeskuksen ketjuravintolaan. Auton saimme parkkeerattua aivan rantaan Riva del Mandracchion varrelle. Piazza dell’Unità D’Italia patsaineen ja ympäröivine rakennuksineen oli ilta-auringossa unohtumaton näky.



Kävelimme kaupungintalon vierestä Piazza della Borsalle ja jatkoimme kohti Grande Canalia.





Kävelimme kanaalin rantaa pitkin kohti sen päässä olevaa kirkkoa ja ohitettuamme sen kiersimme muutamia kävelykatuja, joiden varrelta löydimme myös ihanan jäätelöbaarin.


Jäätelöiden jälkeen lähdimme kohti rantaa, jossa aurinko värjäsi taivaan. Myös Molo Audacelle oli ihmisiä ihastelemaan näkyä. Koska meillä oli vielä paluumatka Kroatiaan edessä, jouduimme jättämään maisemat taaksemme aivan liian vähän Triesteä nähneenä.







1 kommentti:

  1. Nyt aivot raksuttaa ja lisää blogimerkintöjä tänne. Uusin on viime vuoden puolelta....

    VastaaPoista